0 Shares

Call of Duty: Advanced Warfare és el nou títol de la saga Call of Duty, en ell ens trobem amb camps de batalles del futur, on la tecnologia i les tàctiques han donat un nou pas i ara marquen un nou començament per a aquesta nova era del combat.

En aquest títol ens trobem amb Kevin Space que interpreta Jonathan Irons (un dels homes més coneguts del món) un home que té una visió esgarrifosa del futur de la guerra. El joc es desenvolupa en un futur plausible en què es troba amb un gran desenvolupament tecnològic i militar, aquests avenços han fet canviar el món real. És aquesta imatge del futur, les Corporacions Militars Privades s’han convertit en les forces armades dominants del món i molts països han de contractar aquestes necessitats militars si volen sobreviure en aquest futur. Aquestes contractacions fan que es dibuixi novament les fronteres entre països i es reescrigui una nova llei internacional, en definitiva un món ple de caos i guerra.

Irons, és el fundador i president del PMC (Corporacions Militars Privades) més gran del món, Atlas Corporation. En el joc ens vestirem amb exosquelets que ens permetran avançar amb tots els aspectes que tinguem a la nostra disposició per anar al front de la batalla. Amb aquestes novetats tecnològiques tenim a la nostra disposició una arma que pot ser realment letal i pot eliminar qualsevol objectiu sense la necessitat de ser especialista en un sol camp. Els jugadors es podran millorar els seus moviments a través de la verticalitat dels salts que ens faran impulsar i lluitar d’una forma més àgil, també compta amb habilitats de camuflatge i biomecàniques que ens proporcionarà més força, consciència, resistència i velocitat.

Amb l’arribada del exosquelet tenim davant nostre una nova armadura de la nova era tecnològica, amb les armes més avançades i sent així els soldats més ben preparats per a la batalla, cada soldats té una llibertat tàctica que anteriorment no tenia.

En Call of Duty: Advanced Warfare tenim una manera campanya que comptarà amb 15 nivells i es poden acabar en unes 6 hores, aquest és la manera principal del joc, també tenim una manera multijugador que destaca pel exosquelet anteriorment esmentat, la veritat és que el major atractiu del joc estan aquests dos punts que ens donarà moltes hores de diversió. L’apartat tècnic no es queda enrere, ja que tenim davant nostre un canvi de motor gràfic que farà que el joc sigui més realista, fent que totes les versions es moguin 60 FPS de forma estable i amb una resolució nativa de 900p en Xbox One i en 1080p en PlayStation 4.

El millor i el pitjor
El millor de tot és J. Irons (Kevin Space) que li dóna un motiu més perquè juguem, sense comptar l’exosquelet i altres articles futuristes que ens faci sentir com si fóssim nens altra vegada, la manera multijugador segueix sent el millor punt positiu que podem trobar en aquest nou joc de CoD. El pitjor de tot és la durada del joc en la manera campanya, només ens dura entre unes 6 hores més o menys. El joc segueix tenint les mateixes bases que els jocs anteriors, sense perdre la seva personalitat però adaptant noves modificacions i una nova història per a la saga.

0 Shares
Reseña
General
Articulo anteriorHaunt the House: Terrortown
Siguiente ArticuloFramed
call-of-duty-advanced-warfare- Gráficos impresionantes. (60 fps y 1080p). <br/> - Los modos compaña y multijugador son realmente adictivos.<br/> - Los trajes exoesqueletos es una nueva habilidad que hace que cambie todo el juego.<br/> - Cuenta con un gran número de modificaciones.<br/> - Kevin Space es otro punto más para jugarlo.<br/> - El nuevo entorno y la historia hace que el juego sea más divertido. <br/>