0 Shares

Món

Hi va haver un temps en què la terra no s’assemblava a això. Aquesta va ser l’època dels déus. Els déus van fer un sacrifici terrible per expulsar els dimonis poderosos i antics. A causa d’això, la seva profundament estimada terra va ser cremada amb malediccions obligant als déus a sortir. Només les persones dels déus ara poden viure aquí.

A mesura que els jugadors experimentar la història, entraran en terres diferents, cadascun amb el seu propi estil. A les topografies peculiars formats en l’antiguitat, no és una herència d’una civilització antiga que va quedar durant milers d’anys.

“>Combat

Core Blaze compta amb un alt grau de llibertat en la selecció d’armes, i els jugadors poden triar diferents armes a voluntat just abans dels atacs a un camp de batalla. Juntament amb l’equip i habilitats de combat, els atributs que els jugadors adquireixen després que guanyin més experiència es convertirà en elements fonamentals que afecten a l’eficàcia en combat en el camp de batalla.

“>Treball en equip

En les escenes de caça sofisticats, les crisis i els misteris s’amaguen dins d’alguns llocs aparentment insignificants, i els jugadors hauran d’adoptar diferents estratègies per treballar al voltant d’ells. Per exemple, quan un penya-segat es troba just al davant, podràs treballar amb els seus companys d’equip per creuar el penya-segat; o, per creuar un riu infranquejable, vostè i els seus socis poden tallar arbres al llarg de la riba del riu per construir un pont ràpid! En comparació amb els jocs MMORPG tradicionals, Core Blaze se sent més com un joc d’acció – a més del sistema d’arma principal i solucions específiques, el joc també compta amb un nou concepte – interacció immediata – el sistema d’interacció immediata generarà aleatòriament missions i caps complicats i impredictibles que els jugadors han de prendre diferents enfocaments a la derrota.

“>Exploració

En Core Blaze, l’exploració és un altre element únic. Així que, fins i tot al mateix escenari, el medi ambient i rutes assignades no seran idèntics, i els AI, habilitats i fortaleses de monstres jugadors trobin seran diferents. Així, els jugadors estan motivats per seguir estudiant a Core Blaze.

0 Shares