0 Shares
Assassins Creed “PRESENTEM LA UNITAT”

París, 1789 – La revolució francesa es converteix en una ciutat magnífica en un lloc de terror i caos. Els seus carrers empedrats corren vermell amb la sang dels comuners que es van atrevir a aixecar-se contra l’aristocràcia opressora.

A mesura que la nació llàgrimes es distingeix, un jove anomenat Arno s’embarcarà en un viatge extraordinari per exposar els veritables poders darrere de la Revolució. La seva recerca es feu-li enmig d’una lluita despietada pel destí de la nació, i transformar-lo en un veritable mestre assassí.

Una experiència de CO-OP única que hauràs jugar per creure.

A més d’una campanya èpica per a un sol jugador, pot unir-se amb fins a tres amics en línia i experimentar el món obert de segle 18 de París. Tire atracaments ambiciosos i participa en missions narratives impulsada únics dissenyats exclusivament per al joc co-op. Sabotatge una execució. Protegir un emperador. Assassinar un agent dels Templers. La victòria no serà fàcil; vostè i la seva banda letal ha de confiar en la comunicació, la coordinació i diverses habilitats per dur a terme les seves missions, i després desapareixen en les ombres

Un nou heroi despietat per a un món brutal.

Juga com Arno, una nova raça d’Assassin, i acabar amb la seva presa amb una gamma de noves armes com el Phantom Blade, un full oculta amb capacitats de ballesta.

Flamant parkour, combatre i joc del segle.

Gaudiu d’un grau sense precedents de llibertat i control sobre el seu assassí.

  1. Control de moviment complet amb noves mecàniques parkour per a funcionament lliure fins, a l’altre costat, i les parets i edificis de la ciutat.
  2. Un sistema de lluita reinventar proporciona una experiència de combat més ric basat en l’habilitat, oportunitat i flux.
  3. un millor joc de sigil, incloent una nova manera de cautela, sistema de cobertura, i les tècniques de manipulació de multitud.
    Romandre ocult, aguaitar a la seva presa, i vaga sense previ avís.
Profunda personalització mecànica de les embarcacions: El seu propi mestre assassí.

Elaboreu un estil de joc únic per les armes que trien, l’engranatge, vestits i habilitats especialitzades. Barrejar i combinar centenars de combinacions possibles i construir els seus sigil, combats, i capacitats de navegació d’un nou arbre d’habilitats expansiva.

Converteix-te en el mestre assassí.

Descobreix París revolucionari, va portar a la vida com mai abans.

Tallers a través de la impressionant a gran escala de la ciutat de món obert, una gesta només possible gràcies a la potència d’un motor completament nou joc.

Explorar interiors detallats de construcció i descobreix catacumbes secretes i les clavegueres.

Embarca’t en missions ancestrals, recerques de tresors, misteris d’assassinat, contractes i més. La ciutat és plena d’activitats que captivaran durant hores. Sigui testimoni del caos de la Revolució francesa de primera mà i submergir-se en les realistes multituds, sistèmiques de fins a 5000 caràcters impulsats per la IA.

0 Shares