0 Shares

Ja no haurem d’esperar més! Infernum Productions obrirà oficialment tots els servidors de la seva gran esperat MMORPG gratuït Dragon ‘s Prophet.

A partir de les 2 de la tarda, els jugadors podran submergir-se en un món de fantasia habitat per més de 300 dracs exclusius. Centenars de milers de jugadors-dos mil gremis estan ja a punt per llançar-aquest dijous a la beta oberta. No obstant això, els propietaris dels Founder Packs (Packs Fundador) podran accedir un dia abans començant així a explorar a Auratia, entrenant, muntant i lluitant amb els seus dracs. Per celebrar l’esdeveniment, Infernum també ha llançat un nou vídeo divertit amb els dracs que prenen Europa per la força.

Durant la fase de beta podràs trobar Puretia, una nova zona de començament amb majestuoses cascades, molins d’aigua i dirigibles espectaculars que lluiten al cel. En aquesta fase, oberta fins al llançament oficial, Dragon ‘s Prophet seguirà millorant en estreta cooperació amb la comunitat de jugadors, que està creixent ràpidament. Ja s’està treballant en importants actualitzacions i expansions de gran envergadura.

cta_juega

0 Shares