0 Shares

Dream Of Mirror Online

Informacion del juego

Or fàcil:

Utilitzeu el següent truc per aconseguir 250 monedes extres en els primers pobles.
En primer lloc, recull una vintena de vol pupu Ales (quan el NPC et demana que recogas cinc d’ells). En arribar de nou, en comptes de donar-li un altre parell de pantalons us donaran 250 monedes d’or.

Teleport muntat:

Si ets massa mandrós per caminar o volar, i et fes quedat sense elements de teleport, es pot volar i feu clic a “Opcions”, seleccioneu “enganxar”. Vostè serà teletransportat a un cert punt en cada mapa.

Congeli expressió de la cara:

Si vols una cara somrient, feu clic al “/ somriure riure” expressió i ràpidament convocaras a la teva mascota. La teva cara no canviarà fins que utilitzis les habilitats o el canvi expressió.

Sense experiència disminució:

Feu clic dret sobre un personatge que vostè coneix i demana-un duel, però no us matareu entre si. Després, aneu monstres caça! Si et maten, la teva experiència no disminuirà. En el seu lloc, se li explica com perdre la seva parella de dol.

Lladre de qualificació:

El germà petit dels lladres li preguntarà pels diners i li pidera sempre diferents quantitats de diners, feix de seguir preguntant una i altra vegada fins que puguis pagar el quantitat de diners.

cta_juega-gratis

0 Shares