0 Shares

CARACTERÍSTIQUES

Priston és un MMORPG en 3D basat en les aventures dels jugadors en el continent de Priston. El 2001, va ser el moment del seu llançament inicial al públic, Priston Tale estableix un estàndard nou per als MMORPG en 3D. L’entorn 3D permetre models de personatges únics, gràfics de qualitat i enormes monstres. La càmera de flotació lliure per 360 graus de càmeres de moviment i combat seqüències impulsar l’acció ràpida, efectes màgics únics i d’alt nivell de l’animació que ha fet aquest joc un clàssic en la història dels MMORPG.

3D COMPLET

Priston Tale fa servir imatges espectaculars i efectes de so durant el combat en temps real amb la finalitat de crear una veritable festa per als ulls i les orelles de cada jugador. Priston Tale és un dels primers MMORPG per utilitzar els avantatges d’un entorn 3D al màxim. Quan diferents armes o armadures estan equipats, els gràfics dels personatges i el canvi de moviment. Habilitat i encanteris efectes variaran també, creant una il·lusió de realisme dinàmic.

ACCIÓ

Per trencar amb la monotonia sense sentit caça de monstres, Priston Tale obliga els jugadors a adaptar-se contínuament als canvis en els patrons de batalla. Els jugadors s’uneixen mitjançant el sistema de partits a participar en les batalles més estratègiques mentre que pujar de nivell el seu caràcter. El combat de ritme ràpid de Priston Tale mantenir els jugadors de forma contínua en la vora dels seus seients. El més probable és que no, els jugadors han de mantenir els seus motius contra múltiples enemics. La lluita contra les turbes sol o dins d’un partit li dóna una sensació de poder quan vostè sap que vostè pot tot just mantenir amb vida, però els monstres mai deixen de venir.

TITULARS

Els principiants a Priston Tale poden dominar fàcilment el joc i passar més temps a centrar-se en la construcció de fins a rivalitzar amb els jugadors més experimentats. Els controls en Priston Tale són fàcils per a qualsevol persona, inclosos per als jugadors ocasionals, iniciant operacions amb altres jugadors i entrar en combaten. La interfície d’Priston Tale fa que sigui fàcil per als jugadors per realitzar un seguiment de la quantitat de Heath, Raja, Resistència i experiència mentre aclaparat per torbes enfurismades. La gestió del seu inventari també és fàcil amb els gràfics de grans dimensions que representa les seves armadures, armes i altres serveis públics.

0 Shares