0 Shares

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn és un joc de la famosa saga Final Fantasy, aquest MMORPG ens endinsarà dins l’univers del FF que tants ens agrada. Situat en el continent de Eorzea, tindrem una gran quantitat de coneixements antics que anirem explorant al mapa. El centre d’aquesta història està centrada en Mothercrystal, un vidre sensible. El mapa està repartit en àrees, cada àrea està ben dissenyat i enginyosament creat.

El joc és el típic MMO, on podrem escollir un personatge amb diverses opcions de raça i classe, també podrem personalitzar visualment. Les classes inclouen els tipus habituals i es divideixen entre Deixebles de Màgia i Deixebles de Guerra. Els jugadors poden definir encara més la seva classe més endavant a través dels “Deixebles”. Això és molt comparable a les professions en altres MMO.

La progressió del joc és bastant transparent i no tindrem moltes complicacions per aconseguir experiència per al nostre personatge. PvE és més com una recerca però amb masmorres i esdeveniments aleatoris, també ens ofereix un bon equilibri entre tots els mètodes d’experiència que ens ofereix el joc.

Una vegada que els jugadors arriben al nivell màxim de 50, ens dedicarem més a derrotar els caps que ens anem trobant en el joc per millorar el nostre equip i d’aquesta manera poder-nos enfrontar més endavant als veritables caps finals. El joc en general està ben dissenyat i creat, els gremis, així com l’aparellament dels jugadors solitaris és una cosa a destacar.

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn no és el joc perfecte, almenys encara no. Square Enix ha demostrat que estan disposats a millorar i fer millores en el joc. Ara pots entrar i provar durant 14 dies el joc.

cta_juega-gratis

0 Shares
Reseña
General
Articulo anteriorWorld Zombination
Siguiente ArticuloSword Saga
final-fantasy-xiv-a-realm-reborn- Un MMO con temática de Final Fantasy. <br> - Este relanzamiento ha conseguido corregir muchos errores y quejas de los jugadores. <br> - Tiene una gran variedad entre clases y un diseño impresionante. <br> - Los entornos están diseñados de forma verdaderamente bella. <br>