0 Shares

Hearthstone: Heroes of Warcraft és un joc de cartes digital gratuït i que ràpidament ha aconseguit un seguiment de milions de jugadors. Amb un nivell impressionant de profunditat estratègica, més la combinació de les cartes de caça perquè omplis el teu mall de Heartstone fa que ens prometi que tinguem centenars d’hores de joc.

Com el seu nom indica Hearthstone treu molta inspiració de l’univers de Warcraft, però els jugadors que no estan familiaritzats amb aquest clàssic de Blizzard no se sentiran per res exclosos en aquest joc.

A partir d’una col · lecció bàsica de cartes dels jugadors hauran de construir el seu mall lentament, mentre anem avançant anirem obtenint més cartes a través de les batalles o comprant amb la moneda d’or del joc, també es poden guanyar cartes amb missions diàries o guanyant partides. Com és un joc de cartes digitals Heartstone també ofereix l’opció de les cartes de descomposició que són les cartes que no vols per tal d’elaborar noves cartes.

Juega Gratis

Cada partida és una batalla de 1v1 amb l’opció que oponent pot ser un jugador igual que tu o un equip controlat amb IA (Intel · ligència Artificial). En aquestes partides els jugadors usaran un mall de 30 cartes (ja sigui per defecte o un mall per encàrrec) i tractar d’eliminar la salut dels nostres enemics fins arribar a zero.

Els jugadors fan torns per poder jugar a les cartes que tenen a la seva mà, entre aquestes tenim la invocació d’esbirros que van a la batalla, ja sigui llançant encanteris o polint les armes dels nostres personatges. Com a alternativa els jugadors poden usar les bandes d’heroi especial, està es basa que els jugadors trien un heroi que pot alterar l’estil del joc de manera espectacular i afegeix una nivell addicional de l’estratègia a l’experiència basada d’aquesta gran carta.

Amb centenars de cartes per col.leccionar, amb un gran nombre de seguidors i un gran suport de Blizzard darrere del joc de Heartstone està segur que serà el nou líder en aquest gènere en els següents anys que ens esperen. Heartstone és un joc que no només els fans dels jocs de cartes gaudiran, sinó també els fans d’estratègia, els jugadors casuals i els més jugones gaudiran per igual, tenim davant nostre un joc que li agradarà a qualsevol jugador, sigui del gènere que sigui.

Positiu i negatiu

El millor és que poden jugar qualsevol tipus de jugador a aquest joc, no has de ser fan de Warcraft per jugar. Tenim molta varietat, molts dissenys de cartes, la dificultat és la perfecta, és gratuït i divertit. El pitjor és que no hi ha intercanvi de targetes.

Ya puedes jugar totalmente gratis a la versión de PC, solo tienes que hacer click al botón de abajo:

Juega Gratis

También lo tienes disponible para iOS y lo puedes descargar desde aquí de forma gratuita:

CTA-badge_appstore-lrg

0 Shares
Reseña
Gráficos
9.2
Originalidad
9.8
Diversión
9.5
Ritmo del juego
9
Duración
10
Articulo anteriorCostume Quest 2
Siguiente ArticuloHello Hero
hearthstone-heroes-of-warcraft-2- Cientos de cartas para coleccionar y construir nuestro mazo perfecto.<br/> - Elegir a diversos héroes con sus propias habilidades. <br/> - Millones de jugadores ya están jugando y disfrutando de este título. <br/> - Totalmente gratuito, es un juego basado por turnos y que se encuentran en su mejor momento. <br/> - Un juego que puede disfrutar tanto los jugadores casuales como los más jugones.