1 Shares

Truc i Tracte és una de les tradicions més estimades de Halloween. Encara que és essencialment la mateixa activitat tots els anys, segueix sent tan memorable com ho va ser sempre, i amb el temps es anat modificant certes cosetes noves. Una cosa semblant li passa a Costume Quest 2, la seqüela de l’empresa Double Fini i del qual trec el seu original al 2011 Al final de la història, un se sent més que aquesta jugant al seu joc original que al seu seqüela, tot i així segueix mantenint aquesta dolçor que tant ens agrada.

La història comença quan la mateixa festa de Halloween corre perill. Un dentista dement i conegut com Orel Blanca ha creat un pacte amb un assistent del temps per reclutar els Grubbins uns monstres que voldran prendre el sagrat talismà i posar fi al ritual anual de Halloween.

Els jugadors podran controlar aquesta vegada tant als personatges de Wren i Reynold, en els primers minuts del joc ens permet l’opció de poder escollir al nostre personatge principal. El diàleg i les encantadores expressions de les cares dels nens es van crear de forma genial, mostrant d’aquesta manera que aquest joc comptarà amb més humor que el seu antecessor.

Costume Quest 2 compta amb més batalles per torns que el seu joc original, amb cada personatge transformant-se en el vestit que porta posat. Les disfresses es trobarà escampats pel món del joc, per la qual cosa estarem obligats a procedir, de manera que cal ampliar la varietat que es troba en el combat. Els combats tornen al més pur estil del seu original, però en aquesta ocasió evolucionen amb el transcurs del joc. Els botons si li donem en el moment idoni poden causar més mal, però també pot conduir-nos cap combos de dues hits o fins i tot a moviments especials contra els nostres enemics. El combat és fàcil d’entendre, però el temps se’ns pot fer difícil, especialment si hi ha algun tipus de retard. Afortunadament, les batalles no són tan difícils i es pot portar amb una mica més de calma.

Part de la dificultat és fàcil i això és degut a una de les noves incorporacions de Costume Quest 2: les targetes Tracte esgarrifoses. Aquests són cartes col.leccionables que es poden utilitzar en el curs de la batalla, cadascuna té diversos efectes. Alguns poden ser utilitzats per impulsar les habilitats individuals, mentre que altres poden ser utilitzats com a recompenses després de la batalla o per debilitar els enemics. Hi ha prou cartes per omplir un àlbum i la gestió de les cartes requereix molt de temps lliure, en aquesta ocasió s’afegeix una quantitat sorprenent i bastant profund al sistema de combat del joc.

L’exploració és fonamental com a part de Costume Quest 2 com el seu combat i aquí és on el joc demostra que es troba alguna cosa limitat. Per avançar cal jugar amb moltes de les habilitats dins del camp dels vestits, alguns dels quals no sempre són tan evidents i pot ser frustrant el tenir que esbrinar. Fins i tot amb moltes habilitats diferents per utilitzar, però, encara ens trobem amb un sistema d’exploració que ens pot fer-nos sentir que és monòton. Tot se sent una repetició constant, hi ha certes zones que sempre fem servir el patró de Truc o Tracte, lluitar i repetir. És un patró que et trobes amb bastant freqüència a través dels tres períodes de temps del joc i sobretot quan hem de tornar cap enrere per refrescar el joc.

No obstant això, el treball dur val la pena només amb veure els personatges del joc. Els personatges són el cor i l’humor genuí de Costume Quest, des dels personatges principals fins als Grubbin. Fins i tot quan juguem amb els poders de les disfresses també ens trobem amb més humor a la pantalla del joc.

En Costume Quest 2 ens trobem amb un munt de rialles, amb una bona narrativa bastant alegre que ens ajuda a portar aquestes festes de manera més divertida. Costume Quest 2 encaixa meravellosament la festivitat de Halloween i el reconverteix en un conte bonic per jugar, la seva mecànica de paper i les seves aventures capritxoses encaixen igual de bé durant tot l’any. No és un joc que només es juga en aquestes èpoques sinó que podem jugar amb ell en qualsevol moment. És encantador i dolç, prou perquè ens agradi Halloween però sense arribar a tenir por.

Més informació:

Costume Quest 2 està disponible per a PC per $ 14,99. També dins de poc estarà disponible per a Xbox One, PlayStation 4, Wii O, Xbox 360 i PlayStation3 de forma descarregable.

El joc està classificat per a majors 10 anys.

1 Shares
Reseña
Gráficos
8
Ambientación
7
Diversión
8.5
Articulo anteriorTots els Trucs i Hacks de Empire: Four Kingdoms
Siguiente ArticuloHearthstone: Heroes of Warcraft
costume-quest-2Lo mejor: <br/> - Sólido, con una mécanica RPG fácil de enteder. <br/> - Diálogo divertido. <br/> - Sistema de combate sorprendentemente profundo.<br/> <br/> Lo peor: <br/> - Exploración puede ser algo repetitiva.<br/> - Los entornos puede sentirse un poco pequeños.<br/>