0 Shares

La companyia Blizzard Entertainmet a tret de forma gratuïta Hearthstone : Heroes of Warcraft , que està disponible a nivell mundial per iPad en l’App Store . Originalment Blizzard llanço aquest títol per a Mac i Windows PC al març i al gener va començar la beta oberta . La companyia va llançar la versió per iPad a Austràlia , Canadà i Nova Zelanda a principis d’aquest mes i ja s’està desenvolupant la versió per Android .
A tenir en compte :

Ara tots els que vulguin descarregar la versió d’iPad de Hearthstone : Heroes of Warcraft , rebrà un paquet gratuït de targetes , segons un comunicat de premsa de Blizzard , anunciat amb el llançament del joc per iPad . Els nous jugadors que ho descarreguin , han de fer-ho a través del programa d’aprenentatge i jugar a un joc que els apareixerà , mentre que les persones amb comptes de la versió per a Windows PC només han de jugar al joc . Blizzard també va reafirmar que el progrés i les col · leccions de targetes dels jugadors se sincronitzen a través de les plataformes . Pots comprovar el tràiler del llançament per iPad a continuació.

Durant una conferència de premsa recent , el productor Bryan Chang va dir que la versió iPad d’ Hearthstone està dissenyat per a ser compatible amb l’experiència de joc en equips , a més de la interfície basada en el contacte . Segons Chang , la retroalimentació que ha rebut Blizzard en la versió iPad suggereix que “la gent troba que és la forma ideal per jugar ” .

“En general , hem tractat de maximitzar les capacitats de la plataforma ” , va dir Jason Chayes , director de producció del joc . ” Definitivament estem mantenint l’encant del joc . També s’ha millorat molts dels efectes de so , moltes de les caracteritzacions individuals sobre el que les respectives targetes ha de fer ” .

Chayes afegir que Blizzard sempre ha volgut llançar la versió d’iPad prop de la versió de PC , però va assegurar-se que l’experiència per la tablet estigués a l’altura.

” L’ideal seria que ens hagués agradat dur a terme una mica més si tinguéssim l’oportunitat de fer-ho “, va dir . ” Vam posar més temps a assegurar-nos que els controls eren grans , assegurant-se que tot estava funcionant de la manera que volíem . Sentim que hem arribat a aquest punt . ”

Screenshots

Juega Gratis

Compatibilitat per a dispositius de iOS:
– Requereix iOS 5.0 o posterior. Compatible amb iPad.

0 Shares