0 Shares

És perillós anar sol.

Hyrule Warriors és un dels spin-off més foscos que hem vist dins de la Saga de Zelda. Des del primer joc fins a l’actualitat, la fórmula ha estat la mateixes per a la insígnia de Nintendo, però amb el primer llançament per a la Wii O, Link i companyia tenen una altra cosa en ment. Ara Hyrule Warriors és un joc portat per la companyia d’Omega Force (creadors de la saga de Dynasty Warriors) i també amb el suport de Team Ninja (coneguda per portar-nos jocs com Dead or Alive i Ninja Gaiden) que els donarà un enfocament diferent a la saga.

Ara els fans de Zelda són comprensiblement esceptics sobre aquest encreuament de franquícies (referint Dinasty Warriors), especialment tenint en compte que l’última vegada que Team Ninja treball per a Nintendo es va produir el pitjor joc de la sèrie de Metroid. En aquesta ocasió, l’aliança ens ha ofert millors resultats. Hyrule Warriors no és que un veritable joc de Zelda, però hi ha molt fans que gaudiran molt d’aquest joc.

La història d’Hyrule Warriors comença amb un poder fosc endinsant en Hyrule. Per poder aturar aquest poder fosc, necessitem un heroi, si pot ser un que porti una túnica verda. A partir d’aquí, els universos alterns de Zelda se superposen d’una manera molt nerd que només els molt fans entendran i estimen. Abasten completament la idea d’haver molts Hyrules existents a través de múltiples universos.
combat

El combat és molt repetitiu, com és sempre el cas de la sèrie de Dynasty Warriors, però el context de l’univers Zelda em va fer que em interessarà més a caminar a través de la guerra. En Dynasty Warriors, les motivacions per a la lluita estan profundament entrellaçades amb una història exagerada i plena de personatges. Potser no si no coneixes bé la història o directament estàs jugant per jugar a aquest títol, la lluita acaba sent un derivat de diversió i amb un combat bastant repetitiu. Simplement el combat et adorm ràpidament.

Jo estava realment emocionat de poder jugar a Hyrule Warriors i de conèixer a tots els personatges, les seves motivacions eren clares i jo estava ansiós per entrar en batalla. Dit això, el combat casí es redueix en preparar el nostre atac especial, disparant i passant a la següent àrea i repetir el procés al més pur estil tradicional de Dynasty Warriors.

HW 02

Els combats contra els caps per sort són més acords amb els jocs de la saga de Zelda. La utilització dels elements com les bombes, boomerangs, o les fletxes per vèncer a un Cap, aquest tipus de combinacions són molt més divertit que lluitar contra un poderós soldat. El cap final, en particular, t’obliga a utilitzar totes aquestes lliçons que has après mitjançant el joc per poder vèncer d’una manera satisfactòria, un rang molt comú dels jocs de Zelda, però molt desconeguda a Dynasty Warriors.
Destalles sobre Zelda.

Abunden les referències de Zelda, ja sigui en el camp de batalla, o en els menús i les pantalles de càrrega. Els esdeveniments celebrats a internet per a lluitar en Grahim és una manera bastant optatiu per a aquells jugadors que han acabat Skyward Sword. També és agradable veure a un personatge com Zant de Twilight Princess, un antagonista impressionant que semblava que només sortiria en un joc, però ara té una altra oportunitat per lluitar.

Entre les abundants referències de Zelda, la major part del temps Consentiu amb el cap dient: “Això ve d’Ocarina of Time, Skyward Sword i de Twilight Princess”. M’hagués agradat veure més jocs de Zelda a part dels esmentats anteriorment en aquest títol. Només aquests 3 títols són els que reben els nivells dedicats amb llocs que ens resultaran familiars (a mnundo tindran el mateix disseny). Tornaràs a visitar amb freqüència fora de la campanya principal.
manera cooperativa

Jugar de manera cooperativa amb un jugador a la GamePad i un altre a la televisió fa que sigui un gran ús de la tecnologia de la Wii O, però no li traiem molt profit, perquè t’obliga a treballar en equip. Sobretot només és útil si tens un lluitador extra, però hi ha alguna cosa innegablement divertit a l’hora de associar amb guerrers de Zelda que ens resultés bastant familiar quan ens enfrontem ha enemics també familiars, com el cap del Presoner de Skyward Sword.
mode Aventura

La manera aventura es destaca més perquè podem explorar el mapa original de The Legend of Zelda, això ens ajuda a alleujar una mica la repetició constant que arrossega des de la campanya principal. Cada quadricula ens ofereix un breu desafiament, com haver de derrotar a un cap o un cert tipus d’enemic. En completar el repte ens recompensen amb armes i objectes que es poden utilitzar en el mapa de dalt, com una espelma per cremar un arbust i així aconseguir una nova arma, o una bassa per creuar un riu i així poder desbloquejar més desafiaments. La manera aventura porta tot l’amor de Zelda, ja que la diferència entre els nivells principals pot arribar a ser llargs i esgotadors, mentre que els desafiaments solen ser curts i dolços.

HW 01

conclusió

És un repetició de Dynasty Warriors que està totalment impregnada en Hyrule Warriors, però aquest encreuament inesperat amb l’univers de Zelda fa que almenys el joc se salvi. Potser no sigui el joc de Zelda que tots esperàvem des d’un principi per a la Wii O, però feliçment ens servirà perquè la nostra espera es faci més curta fins que arribi el veritable The Legend of Zelda a la nostra Wii O.

Pel que fa al joc és una barreja entre Dynasty Warriors i Hyrule Warriors, tot i que els gràfics són molt frescos, els enemics i els personatges ens resultaran familiars a la saga de Zelda, encara que les imatges globals semblen una mica antiquades. El so si no fos pels remixes de metall donaríem a conèixer la música de Zelda, però algunes pistes són bastant bones. Em va agradar molt els efectes sonors al llarg del joc. La jugablidad és passable, mentre que entreteniment del joc pot arribar a ser repetitiu i això que estem davant el Zelda més agressiu, tot i així tindrem motius per seguir lluitant.

0 Shares
Reseña
Gráficos
8
Ambientación
6.5
Diversión
7.5
Ritmo del juego
7.2
Jugabilidad
7.6
Articulo anteriorForza Horizon 2
Siguiente ArticuloLlegenda de Edda
hyrule-warriorsÉs perillós anar sol. Hyrule Warriors és un dels spin-off més foscos que hem vist dins de la Saga de Zelda. Des del primer joc fins a l'actualitat, la fórmula ha estat la mateixes per a la insígnia de Nintendo, però amb el primer llançament...