0 Shares

Mr. Particle Man és una revisió d’un títol de iOS, Ms. Particle Man va ser el seu antecessor i avui us expliquem la seva seqüela. El primer títol es va llançar el 2012 i és un joc de la vella escola que ens recordarà una mica a Pac-Man. Ara la dificultat és molt alta i força complicada, jugar a Mr. Particle Man és un veritable repte que ens recorda als veritables jocs d’Arcade.

el millor

Mr. Particle Man està dividit en etapes que s’assemblen molt a títols similars com Bubble Bobbie o Pac-Man, i amb un objectiu bastant senzill que és arribar el més aviat possible. Si som colpejats morim i et manen novament fer l’etapa de nou i perdem les nostres bonificacions així de simple.

Si no fos suficient moltes vegades haurem de lluitar contra els caps finals que ens impediran el progrés cap al triomf. Sembla molt simple en concepte; però és extremadament difícil a l’hora de jugar, per la qual cosa és més un desafiament per a nosaltres que qualsevol altra cosa.

el pitjor

Tenim abans nosaltres més de 100 etapes que ens pot causar més d’un mal de cap, ja que és per a algunes persones ens sentirem que estem arribant al final del joc, però realment no serà així. Alguns nivells ens pot causar una mica d’estrès, arribarem a jugar una i altra vegada fins que passem de nivell.

També en ocasions se’ns pot fer massa monòton.

el veredicte

Mr. Particle Man és un joc clàssic i interessant dins del gènere d’arcade, amb un munt de reptes i dificultats. Alguns reptes seran realment difícils, però val la pena quan vam aconseguir superar-los. Només aquells que siguin valents i desafiants, els encantarà aquest joc, des d’aquí us desitgem: Molt Bona Sort!

Ja pots descarregar Mr. Particle Man per a iPhone i iPad al botó de sota:

CTA-badge_appstore-lrg

0 Shares
Reseña
General
Articulo anteriorWorld of Warriors
Siguiente ArticuloCandy Crush Soda Saga
mr-particle-man- Un desafío único y solo para los más aventureros.<br/> - Con más de 100 niveles diferentes y llenos de color.<br/> - Un juego clásico y con un estilo a la vieja escuela.<br/> - Impresionantes power-ups.<br/> - Una buena banda sonora.<br/>