0 Shares

Blood & Glory: Immortals és un RPG d’acció que conté tones de botí, algunes batalles contra caps enormes i una mica de MMORPG. Compta amb una bona història on comptarem amb èpics guerrers i armes increïbles, tot això amb un l’Imperi romà de fons. Aquest títol està totalment ple d’acció i sang, batalles èpiques i déus enfurismats.

Podrem escollir entre 3 classes diferents – Bruixot, Barbaress i Gladiador – Un cop escollit la nostra classe podrem encarregar de tots els enemics que tinguem davant de manera una mica bèstia. El Bruixot i el Gladiador són lluitadors cos a cos, mentre que el Barbaress llança un les seves armes a mitja o llarga distància. Les 3 classes tenen el seu propi conjunt d’habilitats especials i podrem canviar entre ells en qualsevol moment.

Dins de cada missió o masmorra, el nostre treball serà arribar el més aviat possible al final, guanyant així una recompensa de ser el més ràpid. Els nivells són lineals, per la qual cosa no tindrem dificultat a l’hora de perdre’ns. Durant el camí, ens trobarem enemics, caixes, olles i cofres del tresor, però recordeu, el nostre objectiu serà el rellotge. Els controls són bastants bons i senzills d’utilitzar. També ens trobem grans enemics als quals serà divertit matar i haurem d’esbrinar el patró de cada Gran Cap.

Ens trobem amb un joc molt bo tant per als fans de la saga com per als que no coneixen res d’ella. Si t’agrada fer-te el teu propi camí a través d’una onada d’enemics i enfrontar-te als mateixos déus i de forma gratuïta, no dubtis més, ara pots descarregar gratis al botó de sota:

CTA-badge_appstore-lrg

0 Shares