0 Shares

Mai creuràs número set!

The Order: 1886 és un dels grans llançaments de principis del 2015. El joc va arribar el divendres 20 de febrer, i està inspirant tota mena de debats.

Els responsables del joc, Ready at Dawn, han aconseguit força defensiva sobre moltes de les especulacions i acusacions volen voltant. I els jugadors i la premsa estan dividits en totes les formes habituals.

Les Impressions del joc són mixtes. Alguns bastant positius, altres bastant negatius. No sabrem molt fins que arribin les primeres crítiques – incloent la nostra pròpia opinió del joc.

I en última instància, em temo que aquest seguirà sent un joc de divisió bé després del seu llançament. Els comentaris trauran alguna cosa a la llum. I els col·laboradors i jugadors, sens dubte, al màxim caps.

En qualsevol cas, aquí hi ha onze vots no Review de cosetes que cal saber sobre el joc abans d’opinions alienes, i abans que expliquis a 59,99 euros per joc.
1. És el joc perfecte per combinar Mountain Dew i Doritos!

Heus aquí per què: Hi ha tantes escenes de tall i moments en què no cal fer res més que seure i veure, tindràs les mans lliures. Això fa que sigui molt fàcil de devorar súper deliciosos Doritos que només es poden digerir adequadament amb glop després glop d’un Mountain Dew fresquet!

Només tingues en compte que també hi ha ….
2. Esdeveniments Quick Time!

Ho sé, bogeria? Fins i tot després que altres desenvolupadors com a CD Projekt XARXA han jurat mai més fer servir aquesta horrible mecànica, Ready at Dawn ha utilitzat tones de QTEs a The Order: 1886. Jo encara estic rascant el cap sobre això.
3. Realment no es noten les barres negres.

Honestament, el joc es veu fenomenal. No m’importa el que diguin sobre una rebaixa visual. I les barres negres, mentre que retrocedeixin al principi, s’esvaeixen ràpidament a un segon pla. No obstant això, els fotogrames per segon haurien de ser més grans.
4. Les armes realment es poden admirar.

Quan prens un nou tipus d’arma per primera vegada, pot girar al voltant dels braços i admirar la seva bellesa. Llavors ja pots anar amb ell a disparar a gent. Però jo mai he jugat un joc que paga com a homenatge al seu arsenal. M’agradaria que hi hagués espases per meravellar més d’aquesta mateixa manera.
5. El joc no utilitza l’altaveu gamepad de la PS4.

Estranyament, tot i que són la versió steampunk de walkie-talkies en aquest joc, encara no fa ús dels altaveus del gamepad. Això és estrany per a una PS4 exclusiva.
6. Cavallers en 1886 parlen com els soldats de ‘Call of Duty’.

Bé, això no és cert en les escenes reals, o en qualsevol dels diàlegs narratius. Però tan aviat com lluitis contra una escòria rebel, començaràs a escoltar la xerrada que és directament treta de Modern Warfare. “Granada!” “Estic recarregant!” I altres frases són comuns. És més molest que les barres negres.
7. Hey mira, és hora de més deliciosos Doritos! I no us oblideu el Mountain Dew!

Això es deu al fet que, no importa el que diu RAD, aquest joc no és un filet de 100 €. Hauràs de menjar una altra cosa.
8. No hi ha manera multijugador.

No és una mala cosa si estàs només després d’una experiència en solitari, però que sens dubte limita rejugabilitat del joc.
9. Es fa un treball molt bo explicant com una regeneració de la barra de salut podria funcionar en la vida real.

I sí, és la gent la màgia, però almenys hi ha un esforç per explicar aquest tipus d’estrany avui en dia mecànic tirador.
10. No és l’única exclusiva de PS4 que surt aquest any que permet matar homes llop.

Tot el que he de dir és Bloodborne. Umbasa. Lloat sigui el sol !.

11. Hi ha un Ou de Pasqua realment gran.

No estic dient el que és. Però serà recognoscible a l’instant a qualsevol persona que juga en la consola PlayStation.

0 Shares