0 Shares
Sobreviure a la nit!

Dying Light és un joc d’horror, supervivència i d’acció amb un món obert. Els jugadors assumeixen el paper d’un dels quatre herois en una semblança del coixinet de la ciutat de Rio de Janeiro i per tant tindràs l’aspecte rústic de les seves barriades. La població de la metròpoli ha estat infectada amb un virus misteriós que els va convertir en zombies.

Durant el dia, els zombis no són molt actius però a la nit es converteixen en bèsties assedegades de sang, de manera que el joc es divideix en dues parts: explorar lliurement els voltants a la recerca de matèries primeres i d’armes, i quan arriba la nit, tracta desesperadament de defensar d’una horda de zombis agressius.

A la llum moribunda els jugadors lluiten amb humans mutats principalment amb armes cos a cos, armes de foc són poc freqüents. Un gran èmfasi també va ser posat en la creació d’un ampli sistema d’equip de manera que els jugadors poden combinar coses aparentment inútils amb l’arma triada, obtenint una bonificació de dany d’aquesta manera.

El tret característic del títol és el sistema de moviment inspirat en l’obra d’EA DIU – Mirror ‘s Edge, El protagonista pot saltar d’un edifici a un altre amb una gràcia increïble i agilitat digna de les millors persones del parkour. El cicle de dia i nit dinàmic, per la seva banda, assegura que el joc no és simplement una massacre sagnant i despietada dels mutants.

Dying Light és impulsat per la sisena generació de Chrome cerca. Genera gràfics d’alt nivell i permet l’ús de tecnologies avançades de DirectX 11 opcions. La manera història es pot jugar en solitari o, com en Dead Island, a través d’Internet amb fins a quatre amics.

0 Shares