0 Shares

Evolve és el proper shooter de l’empresa Turtle Rock Studios , ja està disponibles , l’editor Take – Two Interactive ho acaba d’anunciar avui .

Els creadors de Left 4 Dead , ens acaben d’anunciar que Evolve sortirà per PS4 , Xbox One i PC a la tardor d’aquest any . Aquest nou joc multijugador combina hàbilment les experiències tant cooperatives i competativas del mode en línia .

Per a aquells que facin les reserves tindran amb un pack d’expansió de Monster , que compta amb un skin d’una criatura salvatge Goliat ( disponible des del llançament ) , així com l’accés a un nou personatge monstre que es posarà a disposició dels jugadors quan el joc surti a la venda .

“La nostra filosofia és construir experiències divertides que cap altre joc pugui oferir” , va dir Chris Ashton cofundador i director de disseny de Turtle Rock Studios en un comunicat de premsa . ” La fórmula cooperativa de Evolve és l’experiència multijugador més intensa que he provat ” .

” Evolve serà una experiència multijugador multijugador definitiva” , ha afegit el president de 2K Games , Christoph Hartmann . “A mesura que desarrollábamo nostra nova IP per a les consoles de nova generació , 2K està treballant amb Turtle Rock Studios per oferir un joc entretingut i l’instant impossible de deixar . ”

Treballs previs de Turtle Rock Studios inclouen el Counter – Strike : Condition Zero ( Valve ) i els jocs de Left 4 Dead . Evolve es va comprar per $ 10,8 milions per l’editorial de Take – Two el gener passat , durant les subhastes de liquidació de THQ . Co- fundador de Turtle Rock Studios , Phil Robb va expressar en el seu moment que l’estudi “va sortir de les actuacions en una posició increïble ” .

Evolve va ser revelat a principis d’aquest mes i es llançarà aquesta tardor per a PlayStation 4, Xbox One i Windows PC .

0 Shares