0 Shares

Els screenshots de F1 2014 es veuen increïbles, però haurem d’esperar més per a les versions Xbox One i PlayStation4. Per la qual cosa, si estaves esperant una nova mostra de F1 per a la nova generació i amb el motor de EGO de Codemaster que anunci per F1 2014, estaràs trist en sentir que això no ocorrerà, però la bona notícia és que no haurem d’esperar tot un any per ell. La nova generació de F1 vindrà per PS4, Xbox One i PC “abans de costum” al 2015, amb les versions de l’actual generació (més per a la versió de PC) ve aquest any el dia 17 d’octubre a Europa i el 21 als Estats Units.

Està versió surt abans del que és habitual per a la F1 2015 (que suposo que es dirà així) estó vol dir que el nou contingut pot i serà lliurat digitalment, durant es va desenvolupant la temporada de F1 a la vida real. Així que esperem que la classificació del campionat del món real, seran també els líders en la manera de temporada del joc.

F1 2014

Però tot això és per al futur, per ara, la F1 2014 per l’actual generació promet tots els canvis que s’han fet en les regles oficials i les diferències mecàniques dins d’aquest esport (que són bastants canvis considerables, després de tota aquesta agitació en els reglaments en aquests últims temps), a més s’inclou la nova pista d’Socchi a Rússia i comptarem amb el retorn del circuit de Spielberg d’Àustria, que ha estat fora d’aquesta llista per una dècada. Bahrain també comptarà amb els efectes de transició de dia i de nit perquè estiguem preparats per a aquesta espectacular cursa de nit.

També hi haurà una nova opció de dificultat, està nova dificultat serà “Fàcil”, per a aquells que són més novells o estiguin començant. A més de la nova característica que reconeix l’habilitat del jugador de forma automàtica i que s’ajusta a la dificultat del joc a joc. Si el teu vius i respires per la F1 (en sentit figurat), encara pots triar les teves pròpies opcions per donar-te un repte decent.

No hi ha actualment cap menció sobre el contingut “clàssic” que va fer que el títol passat un any memorable, però encara és molt recent per saber-ho i ens tocarà esperar una mica més. Les captures de pantalla t’ensenyem aquí, es veuen de forma espectacular. Simplement had clic al botó de screenshot per veure totes les imatges. I no et preocupis, la versió per a la nova generació estarà aquí abans dels que penses.

0 Shares