0 Shares

Far Cry 4 és un exòtic entorn muntanyenc anomenat Kyrat, potser no hi hagi en el món real, però Ubisoft està fent tot el que està en la seva mà perquè el sentim el més autèntic possible. A la Comic-Amb de Sant Diego, Alex Hutchinson d’Ubisoft Mont-real ens va aprofundir en com es va dissenyar tot aquest món obert on recrear tota la bogeria de Far Cry. En parlar de Kyrat, Hutchinson també va donar certes pistes interessants pel que fa a com podrien evolucionar i desenvolupar-se la trama i els personatges en Far Cry 4.

Les majors inspiracions sobre la recreació de Kyrat van ser llocs com Nepal, l’Himàlaia i particularment Katmandú, una ciutat que omple de runa, amb una barreja d’antigues tradicions culturals i una ràpida modernització urbana. Les pràctiques religioses sobre aquests llocs no són tan diverses, amb l’hinduisme i el budisme xocant entre si. Mark Thompson d’Ubisoft va fer un viatge al Nepal per documentar-se abans del llançament del joc. El Vice-president comento que buscava “un nivell extra d’autenticitat” referint-se al joc. En l’itinerari de Thompson tenia coses posades com el veure el sacrifici d’un animal en viu (una cabra en aquest cas) o el parlar amb els Gurkhas (soldats d’elit del Nepal) sobre les seves experiències. De fet, el ganivet corbat Khukiri dels Gurkhas serà l’arma protagonista d’Ajay Ghale que principalment farem servir per als enfrontaments cos a cos. Mentre per als guerrers que trobem en Kyrat, ens va comentar que va inspirar directament en les tropes Gurkhas.

Hutchinson també ens va revelar una mica d’informació sobre la trama que tindrà la història de Far Cry 4 i de totes les influències del món real. “Una gran història ve de cop, la idea de la cultura és recollir les noies joves i decidir qui d’elles serà la representació d’una deessa vivent”, va dir Hutchinson. Això està basat en la tradició real hindú de Kumari, on les nenes pre-adolescents són venerades com l’encarnació del poder diví. Ajay Ghale es trobarà amb una d’aquestes joves en la campanya de Far Cry 4, i les teves decisions seran de gran impacte en la vida d’aquesta jove, on haurem de plantejar-nos les preguntes sobre la llibertat i la política de gènere en aquests països de desenvolupament . Nepal està recuperant d’una guerra civil esgotadora que va acabar el 2006, aquest conflicte civil es veu reflectit a Far Cry 4, per la qual cosa hauràs d’escollir entre quin dels dos bàndols voldràs ajudar, una elecció que afectarà als teus objectius dins de les missions del joc mentre vas progressant.

Sobre el vilà:

A diferència de la majoria dels enemics en general, Pagan Min no té cap interès a fer-te mal, per molt estrany que et sembli, ELO només vol ser el teu amic d’una manera maldestra i psicopàtica.
És veritat que Paguen Min té una personalitat narcisista amb complex de Déu. Es veu com una representació de la seva imatge com si fos una marca comercial, ambiciós i cruel, de la mateixa manera autoproclamat com el Rei de Kyrat.

Pagan Min Far Cry 4

A més a Far Cry 4 portarà de tornada la manera multijugador competitiu, encara que per ara Ubisoft manté aquest apartat en secret i no sabem més detalls per ara.

0 Shares