0 Shares

Rockstar va revelar aquesta setmana que Grand Theft Acte V sortirà aquesta tardor per a PC i per a la pròxima generació de consoles. Aquest anunci donat fa un parell de dies en la I3, tothom s’està preguntant si hi haurà millores o si estan treballant ja en això. La versió de PC de GTA V ja ha aparegut en Steam amb les següents paraules “lliures: Tardor 2014”.

El primer a avançar-se amb l’anunci va ser Sony, que prenc la davantera en la I3 dient que tindrien la seva pròpia versió, deixant en mans de Rockstar l’haver de confirmar la versió de Xbox One i PC.

Des Sony, John Koller V.P. Màrqueting ens va dir: “GTA V serà un títol del qual parlarem més en setmanes i mesos, però GTA V i la franquícia de GTA tindran alguna cosa molt especial per a la PlayStation 4”. Sony està parlant de “una cosa molt especial” per a la versió de PS4 de GTA V. Què creus que pot ser?

En Steam apareix ja fins a la descripció del joc, on ens informen que GTA V aprofitarà al màxim el potencial dels ordinadors, tindrà més resolució i una major qualitat de gràfics, també tindrà un trànsit més dens, més distància visual, una Intel · ligència Artificial millorada , nova fauna i efectes avançats sobre el clima i el mal. Tampoc ens hem de preocupar del mode en línia, ja que vindrà inclòs també en la versió de PC. En aquesta nova versió de GTA V també disposarà d’un editor nou de vídeo per a la creació de pel · lícules. També s’espera que en aquestes versions entre el manera nova dels “atracaments” encara sense estrenar en les versions actuals.

També tots els DLCs, tot el contingut creat i nou que es creu i es publiqui des del llançament de GTA V Online vindrà inclòs en la nova versió, aquest inclou també noves activitats, munts de vehicles nous, personalitzacions dels personatges, un arsenal d’ armes noves i noves propietats.

I si tenim en el nostre poder la consola de PlayStation 4, Xbox One, així com el PC podem transferir els nostres personatges i el seu progrés a qualsevol consola o ordinador que vulguem.

Com esmentem abans tindrem un editor de vídeo que està dissenyat per a la realització de pel · lícules, dins de la comunitat de PC estic segur que veurem algunes que altres creacions molt imaginatives a finals d’aquest any.

Aquí et deixem el tràiler que anuncia l’arribada de GTA V per a les consoles de Xbox One, PlayStation 4 i PC. En aquest vídeo es veu genial i s’està buscant clarament aconseguir un entorn molt més realista, amb una exuberant vegetació i textures més nítides.

Ja pots reservar el seu GTA V a la pàgina de RockStar Games, on hauràs de seleccionar la plataforma que vulguis i el minorista, i després treure la cartera i pagar. Per ara els únics venedors que són de fiar són Rockstar, GameStop, Amazon.com i Best Buy, els altres sembla fallar de moment. Però també tenim la versió de Steam, la més coneguda o fiable almenys per a mi.

No hi ha una data de llançament especificat encara, no ho posen en cap dels llocs anteriorment, mentrestant en Steam el té posat que arribarà a la tardor, però sense una data fixa.

I tu. Vas a comprar l’GTA V per a PC? o Et faràs amb una PS4/Xbox One?

0 Shares