0 Shares

Konami ha anunciat avui Pro Evolution Soccer (PES) 2015.

El títol es llançarà a finals d’aquest any per PlayStation 4, Xbox One i altres “formats addicionals”.

PES 2015

PES 2015 serà el primer títol a utilitzar el motor de Kojima Fox a ple rendiment. Aquest nou motor combina la potència extra de les consoles de la nova generació i com a resultat dóna una sèrie de millores, incloent millors jugadors i millors entorns.

pes2015_konamistadium_overlook_1404378154

Pro Evo 2015 també comptarà amb més de 1.000 jugadors amb animacions a mida i també reaccionessin de forma més realista cap als esdeveniments sobre el terreny de joc. El públic també s’ha millorat significativament i la il · luminació serà en temps real dins de l’estadi, això fa que la multitud dins de l’estadi es vegi encara millor.

En el terreny de joc també hi ha un munt de millores. Un nou sistema de llançament fa que tinguem millor control en els trets, mentre que les millores de la IA del porter es augmentat perquè sigui més difícil marcar. El nou sistema de tret ens permetrà tenir més varietat de trets, el control també ha millorat. Altres de les millores que s’inclouen són les passades i el moviment físic de la pilota, així com el control estricte del cop dels jugadors.

Gameplay de PES 2015

També s’acaba de filtrar un gameplay de 15 minuts. Aquest és el segon filtrat de PES 2015, però es troba totalment en espanyol i comentat.

Altres noves característiques inclouen una Lliga Màster redissenyada i coneguda com MyClub. La gran notícia aquí és que els jugadors i els directius es poden comprar ja sigui amb la moneda del joc, que es pot guanyar, o també pots fer-ho a través de micro-transaccions amb diners reals.

No cal dir que els gràfics milloraran de forma considerable, amb el motor abans esmentat Kojima Fox, que això Kojima arribat a un millor nivell de detall i això també ho veurem reflectit en el nostre PES ID.

Només ens toca esperar durant els propers mesos on sabrem coses com les físiques, les condicions climàtiques, les lligues noves entre d’altres novetats.

PES 2015

PES 2015 té previst que surti aquesta tardor per PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC i altres formats encara sense esmentar.

0 Shares