0 Shares

GERMANS! LA GUERRA ET CRIDA. ¿VAS A RESPONDRE?

¿ALGUNA VEGADA AS SENTIT COM si haguessis nascut 39 mil·lennis MASSA AVIAT I POSSIBLEMENT L’ESPÈCIE EQUIVOCADA?

El teu santuari és aquí. Per primera vegada, uneix-te als Eldar, Orks, Caos o Space Marines, en les més ferotges i autèntiques batalles de Warhammer 40.000 en un MMORPG en línia de tercera persona.

Mentre lluites vas fent el teu camí a través del planeta, reclama el teu territori en batalles enormes de Warhammer 40,000.

Participa en combats de cos a cos, porta-ho a l’aire amb un paquet de salt o el foc en el xoc d’una de les torretes d’un tanc depredador totalment armat. La lluita en aquest joc va des d’un xoc personal de serres elèctriques a una veritable guerra èpica.

Tant si estàs en PVP de 60 jugadors com a PVE de 5 jugadors, el teu equip ha de treballar junts banda a banda o enfrontar-se a la mort mentre defenses fortaleses, o aprofundir en l’Inframundo per defensar-te d’hordes alienígenes.

Tria entre vint diferents sub-faccions, guanya centenars d’armes i accessoris trets de 29 anys de Warhammer 40,000 per personalitzar i millora les teves personatges en un sistema de progressió profund per poder crear el teu guerrer perfecte.

Les expansions i actualitzacions gratuïtes garanteixen que el món evolucioni, s’agrega nou contingut al que tots tenen accés, perquè tu i els teus amics pugueu gaudir de la carnisseria total i despietada.

Perquè en l’ombrívola foscor del futur llunyà només hi ha guerra.

0 Shares