0 Shares

Crackdown 3 data de llançament

Crackdown 3 es va retardar recentment fins a la primavera de 2018, quan es llançarà per a Xbox One.

Jugant a Crackdown 3

Microsoft ha estat insistint sobre Crackdown 3 per el que sembla ser per sempre. Però hem vist lamentablement sobre el joc futurista de món obert, de moment. Aquest any en E3, Microsoft finalment va aixecar la tapa de Crackdown 3, donant-nos l’oportunitat de jugar al joc.

Comencem amb els fonaments. Crackdown segueix la mateixa fórmula que els jocs anteriors de la sèrie, posant-te en el paper d’un súper policia futurista amb un vestit d’armadura i armes futuristes que et fan més poderós que la majoria dels superherois.

Com un Supercop, s’espera que corris per la ciutat del món obert, recollint missions i bregant amb els diversos elements indesitjables que infesten als residents de la ciutat.

El format bàsic és una mica a la vella escola i sembla seguir el mateix sistema que els jocs antics com Homefront the Revolution i Màfia 3, encara que amb un to menys seriós. Cadascuna de les colles codificades per colors controla àrees específiques de la ciutat que estan marcades en el teu mapa. Per aclarir la colla has d’entrar amb armes de foc i eliminar a tots els enemics en cadascuna de les seves bases o llocs de reunió.

impressions inicials

Crackdown 3 ha trigat a arribar i sempre hi ha un gran risc que no compleixi amb la promesa de Microsoft. Però almenys podem confirmar que el combat és divertit i podreu causar estralls a tota la ciutat futurista.

La gran pregunta, però, és si el combat serà suficient per mantenir els jugadors involucrats en el que, en aquest moment, sembla un joc bastant antic que segueix el mateix format de missió “ves-te’n aquí i mata coses”. Esperem que pugui portar alguna cosa més a la taula quan arribi el moment.

0 Shares