0 Shares

Un nou joc de guerrers del món obert

Per primera vegada en la sèrie, la terra expansiva de la Xina es mostra en un sol mapa amb la introducció d’un format de món obert per permetre una progressió diversa en el joc. Lluitar un contra milers de la sèrie Warriors pot ser molt estimulant.

Les missions crítiques es desenvolupen i progressen en la història del personatge que el jugador triï, i es complementen amb nombroses missions de diverses regions, com a missions regulars que afecten les missions principals i sol·licituds d’altres personatges. La situació canviarà constantment depenent de quina missions seleccions. En les batalles que ocorren al mapa, els jugadors trobaran una varietat d’estratègies i tàctiques, com “atacar al capdavant”, “llançar un atac sorpresa des d’una posició elevada” o “infiltrar a la nit”. Així es gaudeix del món expansiu dels Tres Regnes.

El mapa es mostra amb bells gràfics i presenta moltes regions diferents de la Xina, com planes de neu, selves i deserts que reflecteixen el pas del temps i el canvi climàtic. També mostren ciutats clau i punts de control, com Luoyang i Hulao Gate, i punts de referència com el riu Groc i la muntanya. Song, es repliquen, el que permet una immersió més profunda en el món del joc.

Un sistema d’acció redefinit

El nou State Combo System reacciona i respon a les condicions de l’entorn, basant-se en la base del sistema de Warriors. Els tres elements centrals són: “Atacs de flux” que canvien depenent de l’estat de l’enemic; “Atacs reactius” que s’adapten de manera òptima a les situacions; i “Trigger Attacks” que canvien l’estat d’un enemic.

La incorporació d’Interactive Action permet als jugadors poder aprofitar l’entorn. A més d’escalar muntanyes i nedar a través de rius, també podràs utilitzar garfis per escalar parets i llançar fletxes de foc en barrils de petroli per causar explosions, són algunes de les noves accions per a un joc estratègic més ampli.

Històries èpiques dels Tres Regnes a través dels ulls d’oficials nous.

Acabats d’arribar com Cheng Pu, un oficial de de Wu que va donar suport a la família Sun al llarg de 3 generacions, i Zhou Cang, un oficial de de Shu conegut per la seva lleugeresa de pas, són dos dels nous personatges fascinants.

Pots explorar la història dels Tres Regnes a través d’una àmplia llista de personatges; s’inclouen els 83 oficials de la sèrie Dynasty Warriors, amb nous vestits.

0 Shares