0 Shares

Theatrhythm Final Fantasy : Curtain Call Nintendo 3DS comptarà amb una manera de ” tria la teva pròpia aventura” que abans només estava disponible en la versió per iOS del 2012 de l’original Theatrhythm Final Fantasy .

En la manera Quest Medley de la versió per a mòbils , el joc selecciona a l’atzar un conjunt de cançons del catàleg de música dels jugadors , encadenant “missions ” a través de les quals jugarem .
Curtain Call comptarà amb més de 200 noves cançons i més de 60 personatges de l’univers de Square – Enix .
En Curtain Call , la manera Quest Medley permetrà als jugadors triar les seves pròpies rutes i construir tres longituds diferents de missions : curt , mitjana i llarga . Els jugadors també poden compartir els mapes creats pels usuaris entre si .

Curtain Call es pot jugar en línia 1-1 contra la IA i amb els opositors locals . L’objectiu és aconseguir la major puntuació al final d’una ronda .

Curtain Call també inclourà nous personatges , incloent a Rem i Machina de títol de PlayStation Portable Final Fantasy Type – 0 , i els nous caps presos al llarg de la franquícia Final Fantasy , com Golbez , Zeromus , Braska i Magitek Armor .

Theatrhythm Final Fantasy : Curtain Call llançarà a Japó el proper 24 d’abril de 2014. Ara com ara no se sap d’un llançament a occident , però anirem informant .

0 Shares