0 Shares

El desenvolupador Naughty Dog ha anunciat que l’últim contingut descargable del DLC inclòs en el Passi de temporada de 20 dòlars de The Last of Us afegirà una nova manera de dificultat per la manera individual .

De moment , The Last of Us té els modes Fàcil , Normal, Difícil i el Survivor . Naughty Dog no ha especificat encara com aquesta nova manera de dificultat canviarà l’experiència del jugador .

L’últim DLC del joc és el de Left Behind que ens explica la història d’Ellie en els successos previs al joc . Hi podem conèixer una mica més la relació que tenia amb la seva amiga Riley .

D’acord amb l’últim missatge a la web oficial de Naughty Dog , el DLC també estarà ” ple de contingut de multijugador ” , amb més mapes , noves armes i habilitats . Naughty Dog no ha anunciat una data de llançament , però va dir que tindrà més detalls sobre aquesta última peça de DLC , ja que arriba a la seva fi . ” Donarem més informació sobre aquests elements quan estiguem prop de finalitzar- ” , va dir el desenvolupador .

L’anunci també va venir amb un nou curt documental sobre el rodatge de The Last of Us : Left Behind , l’única ampliació d’un sol jugador d’una història que Naughty Dog planeja afegir al joc . La companyia també ha publicat el llargmetratge d’aquest documental a Youtube i Amazon , per si et ve de gust veure més d’aquesta història . El nom ? Grounded : The Making of The Last of Us .

La setmana passada , el director creatiu de The Last of Us , Neil Druckmann , va dir que hi ha una probabilitat del 50 per cent que Naughty Dog farà una seqüela completa de The Last of Us . Per a tots els fans és una bona notícia . Creuem els dits .

0 Shares