Lightning Returns : Final Fantasy 13 marca el final de la trilogia de Final Fantasy 13 , però l’heroïna Lightning podria fer uns cameos en altres títols de Final Fantasy , el director Motomu Toriyama , va dir recentment .

» Per Lightning , la seva història acaba aquí a Lightning Returns : Final Fantasy 13 , ja que aquest joc està destinat com un colofó ​​a aquesta sèrie » , va dir Toriyama . «Però sabem que el Lightning és un personatge molt popular , fins i tot en comparació amb altres personatges de Final Fantasy » .

«Així que hi ha una possibilitat que Lightning apareixeria en altres futurs títols de Final Fantasy , no com a protagonista , sinó com un personatge convidat» .

En Lightning Returns , l’heroïna principal té només 13 dies per salvar la gent de món moribund . Parlant breument sobre el joc sobre revisions barrejades , Toriyama va dir que el límit de temps podria haver estat vist com «una forma de restricció a la llibertat del jugador» .

«Si t’acostes el termini del temps especificiado del joc d’una manera positiva , crec que els jugadors entendran encara més els matisos i apreciar per què es va optar per implementar aquest sistema . Fins i tot al Japó , el que hem notat és que les opinions sobre el joc es fan més positiva després de passar algun temps des del llançament inicial de Lightning Returns [ després els jugadors s’acostumin als matisos ] » , va dir Toriyama .

Lightning Returns : Final Fantasy 13 es va llançar fa uns dies el 11 de Febrer per a PlayStation 3 i Xbox 360 .