0 Shares

El sistema de defensa de FIFA 15 ha canviat dràsticament, que sens dubte s’ha tornat una mica més difícil. l’acceleració i el ritme s’han convertit en una cosa molt més important que l’atac, per això, és simplement més difícil defensar. No obstant això, aquesta guia repassar alguns punts claus que t’ajudaran a defensar de manera molt més eficient.

Informacion del juego

Entrenar Manualment

L’Auto-Entrada s’ha tornat molt menys eficaç en FIFA 15. Encara passa de tant en tant en FIFA 15, però passa amb molta menys freqüència. Per contrarestar aquests canvis, hauràs d’estar a punt per prémer el botó abordar a tu mateix. Això no vol dir que el teu has el pressionar al botó d’abordar, però tingues en compte que cal iniciar manualment una entrada molt més sovint per tal de deixar de carreres ràpides. També penso que això és una cosa que vindrà de forma natural, amb una mica més de pràctica, de manera que sens dubte millorarà a mesura que juga més FIFA 15.

Contenir

S’haurà de centrar més en la contenció del seu oponent i garantir que no es posi massa a prop de l’àrea de penal que en córrer tan ràpid com puguis per arribar-hi i robar la pilota amb més facilitat, ja que és poc probable que en FIFA 15 . Si el Jockey jugador amb la pilota i queda’t amb ells, és probable que driblar a un altre defensor o donar un toc li permet prendre la pilota d’ells. Si bé la pressió, és probable que també serà capaç de prendre avantatge d’un munt de passades pobres. Pot ordenar d’empenta en el seu oponent a mesura que contenir-i tractar d’empènyer fora de la bola (controls depenen de la consola / sistema), que és una altra cosa que centrar-se.

La cosa més important sobre contenir, és que la seva atenció s’ha de centrar en dissuadir el moviment del seu oponent, sinó també per evitar la injecció. En FIFA 15, els tirs poden ser devastadors si no estan bloquejats. Per tant, si el teu realment vols defensar bé has d’aprendre a contenir amb la intenció de tallar els tirs.

Formacions

Hi un munt de formacions en FIFA 15 que impliquen al migcampista defensiu central. Amb atacs ràpids ha de ser increïblement eficaç en aquest joc, és molt important perquè tinguis una gran MDN, preferiblement ràpid que pot trencar els atacs abans que arribin al cor de la seva defensa. En aquest moment, hauran arribat a la velocitat màxima i és significativament més difícil detenir-los. Moltes vegades un sol MDL és més eficaç que dos homes enrere perquè amb dos notaràs una gran diferència entre ells que pot ser explotat. Un altre consell que hem rebut és per canviar la configuració d’atac del seu CDM: Aneu a Administració d’un equip> Instruccions i seleccioneu el MDN. Canvieu el seu “suport Atacar” a “Sempre quedar-se enrere mentre ataca.”

Anticipació de passades

Conjuntament amb la contenció del seu oponent, tractant d’anticipar-se les passades al teu oponent és ara probablement l’habilitat més útil que es pot perfeccionar en aquest joc, o almenys en la part de la defensiva. FIFA 15, igual que altres versions recents del FIFA, està molt centrat que passaven. Per a molts jugadors, la totalitat del seu joc gira al voltant d’un joc de pas sòlid. Eficaç defensa implica considerar totes les opcions i línies de passada disponible per a la seva oponent i tancant la més perillosa d’ells. Sona molt, però si prefereixes tenir alguna cosa en ment és quan estàs tractant de acostumar-se al nou joc has convertir-te en un segon hàbitat. També voldràs tractar de “entendre” al teu oponent i obtenir una bona idea del que farà. La majoria dels jugadors semblen fer el mateix en cada situació, així que tracta de tenir en compte aquestes pautes i prendre avantatge quan els percebi de nou.

Consells Generals

  • Utilitzeu el joystick dret per canviar de jugador més ràpid
  • Mantenir un avantatge sobre els seus oponents
  • Aneu amb compte amb els moviments d’habilitat
  • Ser més arriscat amb tackles quan el contraatac és possible
  • Estigui preparat per canviar jugadors ràpid i moure distàncies per a la coberta, sobretot contra equips ràpids
  • Reconèixer els jugadors hàbils i aïllar sempre que sigui possible
  • Ser pacient!
0 Shares