0 Shares

Avui portem els trucs d’un dels jocs més coneguts del bàsquet a nivell mundial. NBA 2K14 és un dels jocs més venuts cada any i com no podia faltar aquí t’ensenyem els trucs que pots fer dins d’aquest joc, el primer que has de fer és el següent.

Vés al menú principal, seleccioneu l’opció ” Característiques ” ( features ) , escolliu l’opció ” Codis ” ( Codes ) , a continuació, introdueixi un dels següents codis per activar la corresponent funció de trucs . Nota : Alguns codis poden expirar amb el temps .

2,000 VC

Prem enter i escriu ” Thank2kgivings ! ” com a codi per aconseguir un extra de 2.000 CV .

5,000 VC1
Introdueix el següent codi : ‘ N14PS – F7TY4 – Y82X4 – 27KRS – 6EJDA ‘ , recorda sense les cometes .

Quantitat aleatòria de VC
Introdueix el següent codi : ‘ N14PS – ZTQHR – DXPAC – H4Y5H – 6NWGQ ‘ , recorda sense les cometes .

El paquet de Harrison Barnes

Introdueix el següent codi : ” HARRISONSLAM ” , recorda sense les cometes , aquest codi serveix per desbloquejar el paquet de Harrison Barnes per la manera de MyCareer .

El paquet de Lift Off

Escriviu ” SPRITEBUBBLES ” com un codi per desbloquejar el paquet de Lift Off per la manera de MyCareer .

Mates gravetat zero
Introdueix el següent codi : ” 2K + SPRITE ” , recorda sense les cometes , aquest codi serveix per desbloquejar Zero Gravity , són super mates en la manera MyCareer i MyPlayer . En codi permet al teu MyPlayer saltar per sobre dels defensors i fer mates únics , sense importar les estadístiques del jugador.

Pilota de l’ABA

Introdueix el següent codi : ” payrespect ” , recorda sense les cometes , aquest codi serveix per desbloquejar la pilota ABA .

+ Trucs

Introdueix el següent codi : ” SLPERBIRTOEN ” com un codi per desbloquejar el paquet de Hang Time per a la manera MyCareer .

0 Shares