0 Shares

Konami ha confirmat que la seva coberta comptarà amb l’avançat brasiler Neymar da Silva Sant Junior.

Encara Konami encara no ha proporcionat cap informació addicional sobre PES 2016, o fins i tot llançat l’art oficial caixa. S’espera per revelar més sobre el joc el 12 de juny.

Neymar és actualment un dels jugadors de més alt perfil al món i, d’haver estat part del Barcelona i guanyar de la champions, que ha guanyat recentment encara més elogis i reconeixements.

“Aquest és un veritable honor per a mi ser estrella de la portada de PES 2016”, va dir Neymar Jr “La sèrie sempre ha estat elogiat pel seu gran nivell de control i absolut realisme i estic encantat de treballar amb un equip tan talentós com Konami .
PUBLICITAT

“Estic fascinat per l’enorme quantitat de treball que participen en l’elaboració del joc i garantir els millors jugadors del món es veuen i juguen de la mateixa manera que les coses reals, i no puc esperar per veure a mi mateix en acció tan aviat com sigui possible “, ha afegit.

Neymar estarà disponible per utilitzar en la manera MyClub de PES 2016 per als clients pre-ordre. Konami ha dit que proporcionarà més detalls sobre això en una data posterior.

Konami es va dirigir recentment informes de la seva intenció de distanciar-se del mercat dels jocs de consola a favor de la telefonia mòbil, així com els rumors que envolten la sortida de Metall Gear creador Hideo Kojima.

Segons el president de la companyia Hideki Hayakawa, Konami encara té la intenció de donar suport a les consoles, així com plataformes alternatives com arcades i mòbil.

“Konami seguirà abraçar el desafiament de la creació de contingut d’entreteniment a través de diferents plataformes”, va dir. “No només les plataformes mòbils, però per a consoles domèstiques, unitats d’arcade, i targetes, per satisfer les necessitats canviants dels temps.”

0 Shares