0 Shares

El joc és exclusiu per a Windows 10 i Xbox One. És un multijugador de món obert que fomenta el treball en equip. Aquí trobaràs tot el que necessites saber sobre Sigui of Thieves, incloent la data de llançament i els detalls sobre la propera versió beta.

Quan surt a la venda Sea of ​​Thieves?
Sigui of Thieves sortirà a la venda el 20 de març de 2018

Encara que Microsoft i Rare inicialment van anunciar que Sea of ​​Thieves estaria disponible per a tots en algun moment de 2017, Microsoft va anunciar en l’I3 2017 que el llançament complet del joc s’ha retardat fins a “principis del 2018”.

Després de mesos de silenci en l’estudi, Rare va anunciar en els Game Awards del 2017 que Sea of ​​Thieves es llançarà per a PC i Xbox One el 20 de març de 2018.

Amb el suport de Xbox Play Anywhere, els jugadors podran jugar el joc en les dues plataformes després de comprar només una còpia (sempre que sigui a través de la botiga digital oficial de Microsoft), i les seves dades de guardat fins i tot es sincronitzaran en ambdues plataformes.

En aquest moment, pots preordenar el joc. La versió per a PC del joc actualment està llistada en £ 54.99, mentre que la versió Xbox One és més barata a £ 39.99, mentre que les dues versions costen $ 59.99 als Estats Units, però aquests preus són probablement marcadors de posició.

Com puc jugar la beta de Sea of ​​Thieves?

La versió beta només està disponible per a aquells que van participar en la primera versió beta tancada, i els registres no estan disponibles en aquest moment. A més, a diferència de les proves beta anteriors, aquesta és específicament una prova d’estrès per als servidors de Rare i els desenvolupadors han tuitejat que els jugadors haurien d’esperar trobar errors i inestabilitat general. És una prova beta, per la qual cosa és d’esperar, i és bo que les proves d’estrès estiguin tenint lloc abans del llançament, i no en el dia del llançament.

Què podem esperar d’Sea of ​​Thieves?

Sea of ​​Thieves és un joc multijugador obert que consisteix a córrer, navegar, explorar, participar en guerres navals i treballar com un equip pirata de cinc homes.

Podràs jugar en un vaixell de cinc homes, però també podràs navegar en vaixells més petits d’un o dos jugadors. Això vol dir que fins i tot si la resta del teu equip és en línia, encara podràs salpar i causar estralls.

Com pirata aventurer, naturalment podràs entretenir tocant música i fins i tot bevent. Curiosament, aquesta característica et fa sentir alguna cosa borratxo en el joc, esborrant la teva visió i dificultant el control del teu personatge; així que beu de manera responsable.

Per mantenir una mica de realisme, el vent pot obstaculitzar el rendiment del teu vaixell, el que significa que hauràs de planejar els teus atacs o maniobres tàcticament.

El joc contindrà missions i formes de pujar de nivell, el que et permetrà personalitzar l’aspecte i la funcionalitat de la teva nau. Si el teu vaixell s’enfonsa, serà vulnerable al saqueig d’altres pirates fins que tinguis l’oportunitat de reclamar-lo.

0 Shares